boeg app jakarta

Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting. De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur.

Blijf nog heel lang muziek maken, het doe ne mens goed.

Radio Minerva mag niet verdwijnen! De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer.

boeg app jakarta

Wij luisteren trouw elke vrijdagavond tussen 22u en middernacht naar Marc Gerard en zijn platenbazaar op radio minerva, zalige muziek!! Mijn evaluatie na het beluisteren van top is toch dubbel. Da pakken ze ne Antwerpeneer die naar 'de Limburg' is vertrokken toch nie af!

boeg app jakarta

Daar we geen thema programma's meer hebben, zijn ook dit soort programma's verdwenen. Graag titel zodat ik het hun nog eens kan laten horen Daarom is het van levensbelang dat Radio Minerva blijft uitzenden. Ik luister altijd naar jullie via de computer, als ik thuis ben.

boeg app jakarta

En wij moeten nog lang tot ons pensioen!!! Blij dat ik dit te weten ben gekomen dank je wel Jan. Voelen we ons toch weer een beetje "thuis" Groetjes voor jullie allen en dank voor de mooie muziek. Ik ben een trouwe luisteraar van Minerva en trouwens lid.

Bewonder vijf Indonesische eilanden | TravelBird

Radio Minerva is zoals de lichtjes aan de Schelde maar dan de muziek aan de Schelde, onmisbaar dus. De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur. Jahrgang , habe also die ganze Musikentwicklung mitgemacht und liebe auch die 3oer Jahre.

boeg app jakarta

Minerva staat hier de ganse dag aan!! Hallo Minerva, Wij hopen dat Minerva blijft verder iedere dag een stuk geluk brengt in de huiskamers van duizenden mensen.

Lekker luisteren via onze i-pad in het zuiden van Spanje: Chapeau zondag 8 juni tussen Radio Minerva, een fantastische radio waar je echt troost in kan vinden. Het is de enige radiozender waar je in de week en in het weekend 's morgens tijdens je ontbijt vooral muziek te horen krijgt, en geen continu gebabbel zoals op de openbare zenders.

Ik ben al twee jaar erelid van deze prachtige zender ik hoop nog lang van deze zender te kunnen genieten. ontbijt; 2 nachten op een boot in het Tanjung Puting.

boeg app jakarta

Can you please tell me who sang 'Sleep baby sleep, dream baby dream, I'll play a love song Proficiat en doe zo verder! Niet alleen senioren willen het horen; ik heb mijn man 37 op Radio Minerva gewezen en die luistert tegenwoordig bijna niets anders meer: Onze oprechte deelneming aan de fam en radio Minerva.

Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de.

Thank you very much and keep it up!! Dikke proficiat voor al de medewerkers. In deze regio is geen enkele goede zender te ontvangen. We gaan Staf zijn mooie muziek missen. Zou ik graag kopen met zelfs nog een extra voor Radio Minerva, dat hebben jullie verdiend. Keep up this nice show: Een zender van en voor het volk. Het is zelfs zo dat mijn vrouw nu over het algemeen de eerste is die de radio aan zet wat vroeger raar of zelden gebeurde.

Een mens wordt van de gedraaide muziek alleen maar vrolijker. Er liggen er zeker nog een aantal voor de boeg. Heel knap gedaan en zeker voor herhaling vatbaar. Zo een mooie muziek, doe verder minerva. Grt aan al de Minerva luisteraars en team , Katarina. Deze aanbieding is inclusief: 1 nacht in Swiss-Belhotel Airport Jakarta (of vergelijkbaar) op Java incl.

Doe zo verder en ik ben er zeker van dat de vergunning voor de volgende 35 jaar zal in orde komen.

Bewonder vijf Indonesische eilanden

Mijn mama luistert zo graag naar de muziek van uit de tijd dat ze met haar grote liefde mijn papa uit dansen ging. Van mij moeten jullie zeker niet wachten tot volgend jaar.

boeg app jakarta

Mevrouw Jenny Eeman heeft het goed verwoord. Radio minerva zit nu in m'n broekzak!Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur.

boeg app jakarta

IK heb wel veel moeite moeten doen om jullie te kunnen ontvangen,maar het was de moeite waard.

1 thoughts on “Boeg app jakarta

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *