boeg app valley

A New Breeze, het jongerenkunstproject van JOC Ieper pakt dit najaar uit met ‘I Think I Might Be Lost’. De voorstelling is gemaakt door vijf jonge meisjes uit de. Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de. #Wiet in failliete broodjeszaak #Bussum In het pand van failliete broodjeszaak Bon Appetit aan de Herenstraat in # aleksaudio.com— 't Gooi Nieuws. Social. Jos Miedendorp-de Bie, 64 jaar jong, tien jaar terug directeur van florerend familiebedrijf gespecialiseerd in soja en lupinemeel, en nog altijd niet te trots.

Het zou toch ondenkbaar zijn dat wij de beste radio ter wereld zouden moeten missen!!!!

Lost In Paradise | Reisverslag rondreis Azië –

Hoorden deze avond voor het eerst Argentijnse tango muziek van Marcucci dat deed ons plezier wij zijn tangodansers en houden daarvan hopelijk nog meer van dat. Na een Thaise maand vol gefeest is de tijd aangebroken om even te bezuinigen en te relaxen in de zon.

boeg app valley

Jos Miedendorp-de Bie, 64 jaar jong, tien jaar terug directeur van florerend familiebedrijf gespecialiseerd in soja en lupinemeel, en nog altijd niet te trots. De piloten van Transavia leggen in de nacht van zondag op maandag het werk neer.

Succes ga zo door 1.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Dit is exact waarvoor ik hierheen ben gekomen: We kijken enorm uit naar de driedaagse jungletocht die we daar zullen doen met gids Mr. De radio thuis en later in het tehuis in Sint-Pauwels stond altijd op Radio Minerva. Wij hopen er nog van te mogen genieten!!!! De staking gaat in om 1 minuut na middernacht en duurt tot maandag uur.

Op een zandstrook vam m vul ik zeven grote zakken vol plastic afval. Een ervaring waar ik nog lang van zal nagenieten! De zon schijnt hard en de lucht is droog.

Bedankt voor Uw programma! Mogen hij in vrede rusten.

boeg app valley

Een eerbetoon voor de oudere generatie. Na een volledige dag relaxen aan de oever van de Banyan Tree zijn mijn kneuzingen bijna volledig pijnloos.

Ik luisterde in die tijd nog meestal naar ruigere dingen: Het blijkt de ideale keuze om ons Myanmarees avontuur in te zetten.

Gastenboek

Mr Bike, bedankt voor de ervaring. Aziaten zijn naar eigen ervaring kleine pyromanen: Mooie muziek, en leuke oldies. ECB verklaart Letse bank bankroet. Ben mss wel de jongste luisteraar uit mijn omgeving, 41jaar, maar muziek uit de.

Muziek die we vroeger op de kermis hoorden of waarop we de eerste keer met onze vriendinnetjes dansten, evergreens enz. Geniet nog steeds van jullie prachtige muziek het is een opsteker als je soms wat heimwee krijgt naar de tijd van toen als we uitgingen bij den dove of in den Al Jolson,de sixties en de vele danscafees die Antwerpen rijk was.

Ik hou ook heel veel van vintage kleding en spullen en luisteren naar Minerva hoort daar gewoon perfect bij! Leon Maes en Paulette Demaerschalck. Kom uit een jongere generatie. In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed.

Helaas vervalt mijn visum morgen, anders zat ik waarschijnlijk nog te genieten van de relaxte eilandsfeer. Vanmiddag de knappe top beluisterd en hopelijk volgt hiervan snel een CD.

Een kudtkoekiewall. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.

Piet is tijdelijk niet meer bij Radio Minerva. Na Ko Tao wordt Ko Phangan onze nieuwe uitvalbasis.

boeg app valley

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Muziekgenre van de anderen zijn er 14 in een dozijn! Luchthavenmedewerkers heten me. Neem het niet af! Moeten ze dan werkelijk alles wat wij leuk vinden afpakken.

Meest recente berichten

Na een gezellige avond in Huba-Huba beklimmen Dag en mezelf in het zwakke schijnsel van Dags koplamp het steile pad in de pikdonkere jungle richting het feest. Maar eindelijk gingen mijn oren open.

boeg app valley

Tijdens de scootertocht zijn we in de beboste bergomgeving getuige van de schade die het water overal heeft aangebracht: Hij is niet weg te cijferen in de " Media ". De dag wordt afgesloten met gehakballen in tomatensaus en een frisse Duvel — verdomme, dat smaakte — in het gezelschap van de Cambodjaanse levensgenieters Ravuth en Lyan.

boeg app valley

Hoppa, de eerste pintjes worden door hem getrakteerd. Hallo radio Minerva groetjes vanuit de Champagnestreek in Frankrijk, genietend van een glaasje wijn en 29 graden luisteren wij ook hier naar Radio Minerva, doe zo voort.Bericht geplaatst door Michel De Ridder uit Schoten op vr 26 jan om uur. Ik ben rond de 40 jaar maar ben al van mijn twintiger jaren fan van Frank Sinatra en fifties muziek. Wat een top zender vandaag onder weg van uit Nederland naar Antwerpen. En zeer passende muziek!

boeg app valley

Alvast bedankt op voorhand en ik hoop dat jullie nog veeeeeel jaren blijven bestaan. Social. De goedkoopste manier om vanuit Manali Rishikesh te bereiken, is een nachtelijke busrit met een lokale bus.

boeg app valley

Aan boord van een Spicejet-vliegtuig land ik op 13 maart omstreeks 11u15 in Delhi. Feeling home hier in het zonnige zuiden.

8-daagse Noorse fjorden cruise vanaf Amsterdam - Noorwegen - Nederland | TUI

Jullie muziek op gehad, echt top. Er komen meeer en meer interviews en praten in programma's wat ik zeer spijtig vind. Radio Minerva draait muziek van vroeger, geen stampende housemuziek, waarvan al genoeg zenders in de lucht zijn. Staf, wie is nu de volgende?

0 thoughts on “Boeg app valley

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *