dejt u bioskopu

Poglavlje 2 Narednog jutra Tomi je video mamu kako sedi u kuhinji i pije kafu. Prostoriju je ispunjavala vrlo neprijatna tisina, dok je on sipao sebi solju kafe i seo. Nakon epizode na zabavi, Su i Tomi su se postepeno postali komotni u vezi svog novog odnosa. Su je i dalje znala da je to bilo veoma pogresno, ali nije vise mucila.

Vino je cinilo da sve izgleda ispravno. Suina glava je jos uvek bila u izmaglici dok se spustala na kolena, na svezu travu. Ali nemoj one pucnjave.

dejt u bioskopu

Tomi je osecao kao da ce srce da mu iskoci iz grudi. Ipak pulsiranje u njenim preponama ih je blokiralo.Poglavlje 2 Narednog jutra Tomi je video mamu kako sedi u kuhinji i pije kafu. Presla je prstima nezno uz njegov dogacki kurac. Iznenada, shvatio je da je svrsavala na njegovim prstima. Zelela je da on izlazi i zabavlja se, a ipak, on bi vikenkom uglavnom ostajao kod kuce sa njom.

Hajde da to zaboravimo. Su se povukla i sa obe ruke otkopcavala sinov sorc. Bila je glupa sto je mislia da ga najbolje poznaje.

dejt u bioskopu

Su ga je obradjivala vec vise od pola sata, bukvalno vodeci ljubav sa njegovim penisom, Medjutim znala je da tomi nece moci da izdrzi jos mnogo. Medjutim iznutra je osecao uzbudjenje kakvo dugo nije osetio.

Povremeno, Su bi istakla kako bi trebao da se ponasa na sastanku.

dejt u bioskopu

Nedugo zatim, soba je utihnula. Stidljivost je narocito bila posledica blagog zamuckivanja koje se razvilo nedugo nakon sto mu je otac umro.

dejt u bioskopu

Odjednom, oboje su prasnuli u smeh. Su je i dalje znala da je to bilo veoma pogresno, ali nije vise mucila. Osim toga, i ja vec imam devojku.

Sada nije bilo sumnje da li ju je dodirivao slucajno ili ne. Zatim je pocela da se mrda napred-nazad, masirajuci ga svojim nateklim usminama. Mogla je da oseti kako se slobodno njisu ispod njenog topica, i bradavice su joj probijale kroz mekani materijal dok je prilazila ka svom sinu. Vino mu je prilicno razvezalo jezik.

dejt u bioskopu

Zastala je za trenutek sa jednom nogom van auta. Prostoriju je ispunjavala vrlo neprijatna tisina, dok je on sipao sebi solju kafe i seo. Odjednom mu se dopala ta ideja. Iznenada se osetila osamuceno i gotovo je pala. Oklevala je samo na trenutak, pre nego sto je posegla drhtavom rukom u njegove bokserice i uhvatila njegov tvrdi penis.

Da je mogao da pomeri ruku samo centimetar nize u bioskopu, dodirnuo bi joj bradavicu. Nisi ti kriv, zlato.

dejt u bioskopu

Tomi je pozurio do auta ispred svoje mame da joj otvori vrata. Nakon epizode na zabavi, Su i Tomi su se postepeno postali komotni u vezi svog novog odnosa.

Bila je spremna ovog puta i progutala je brzo, ocekujuci sledeci mlaz. Kada je sela, Tomi nije mogao da se suzdrzi da ne pogleda u prostranstvo njenih butina, jer joj se suknja povukla na gore.

Ipak, osecao se nezrelo jer nije uspeo da se iskontrolise i isprskao joj se po licu. Su se retko protivila.

dejt u bioskopu

Su je pocela da se meskolji u svom sedistu. A onda je pocela da jeca. Sada svakako vise nije bio mali decak, Su je pomislila dok mu je sorc pao do stopala i on ga je sutnuo u stranu.

On je drzao na oku svoju mamu. Tomi je drhtao osetivsi kako je njegova majka presla prstom preko potoka bistrog prekuma koji se cedio iz njegovog glavica.

Suina suknja se povukla uz njene noge, otkrivajuci njene preplanule butine. Ipak, naivno je mislila da ako nastavi da ga zadovoljava oralno, on nece pokusati da je gurne dalje od toga.

Nakon epizode na zabavi, Su i Tomi su se postepeno postali komotni u vezi svog novog odnosa. Hajde da to zaboravimo. Kada nije uradila nista da ga zaustavi, hrabro je otvorio dlan i skliznuo ga pod njenu sisu, zatim je polako podigavsi.

Tu je bio cak i violinista koji je svirao.

Odjednom, osetila se kao da je ponovo u srednjoj skoli To joj je vratilo toliko dragih uspomena sa Tomijevim ocem.

Izasavsi napolje na trem, iznenada je bila veoma svesna svog natopljenog medjunozja, Na sekund, pomislila je da da se vrati u kucu i ocisti se.

dejt u bioskopu

Popela se uz stepenice da ga pita ako hoce da im iznajmi neki film za veceras. Gotovo bez njegove kontrole, prsti su lagano poceli da mu se pomicu napred-nazad preko izlozene obline njenih grudi.

Medjutim, njegove reci su odzvanjale u njenoj glavi: Su je popila dosta vina u prvih sat vremena zabave.

Bio je to senzualan dodir, gotovo golicljiv. Kada je nekoliko mlazeva ispunilo unutrasnji obod korpice, pomerila je glavic brzo u drugu korpicu.

dejt u bioskopu

Uh… Izvini i ti. A onda minut kasnije, gutala bi njegovu spermu.

1 thoughts on “Dejt u bioskopu

Add comments

Your e-mail will not be published. Required fields are marked *